sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Mainitsinko jo sanan pehmeä?

Eilen tuli sitten tuhlailtua hiukan, mutta ainoa heräte ostos on valkoinen trikoomekko. Muut ostokset oli ihan suunniteltua.

Ostoskoriin joutui tällä reissulla Lorealin vedenkestävä ripsari (Viimeiset kaksi viikkoa olen pumminut äidiltä ripsarit. Oman oli vähän huonossa kunnossa..) Vedenkestävä siksi, sillä luin jostain, että se pitää taivutukset pidempään. Rimmelin auronkopuuteri(sävynä sun light) ja poskipuna (jokin coral :D) Nämä ostettiin Anttilasta kolme kahden hinnalla, niin hinta ei todellakaan kirpaissut. Huomasin vain muuten, että rimmelin meikit on paljon edullisempi kuin muiden merkkien. Esim. Lorealin poskipuna oli n. 12.50 € kun taas Rimmelin 5.75€. Ja kun poskipunan hinta ei kirpaise, niin silloin voin panostaa huiskuun.

Ostin tämmöisen kätevästi pakattavan, niin sen saa helposti kuljetettua mukana. Lompakkoa kirpaisi 16€:lla mutta se on sen arvoista, sillä se oli niin pehmeä. Entinen huisku melkein raapi poskiani, mutta tämä suorastaan hivelee niitä. Poskipunan laitto on tästä lähtien pelkkää nautintoa. :))Tästä lähtien taidan panostaa kunnon siveltimiin.

Löysin myös hamuamani bikinit, jotka olin myös tilannut. Ne olisi kyllä tullut vasta toukokuun lopussa, joten sinne asti en todellakaan jaksa odottaa, vaikka eipä sinne rannalle viitsi lähteä ennen lomaa. Mutta voin sentään fiilistellä kotona ;)

Ja kesäinen trikoomekkokin mahtui mukaan tälle reissulle.

Nyt taitaa olla taas aika pienoiselle ostolakolle. Kestäköön se tuonne huhtikuun loppuun. Kankaiden osto on toki sallittua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: