lauantai 20. maaliskuuta 2010

Mitä sitä onkaan tullut ostettua..

Kukaan ei varmaan usko, jos sanon, etten ole ostanut tauon aikana mitään? :D Ja tottahan tämä ei ole, osa vaatteista on kuitenkin nyt pesussa, joten esittelen niitä sitten myöhemmin (: Muut esittelenki nyt.
Vaaleanpunainen ja harmaa kynsilakka Prismasta ostettu, 2 euroa kappale. Näistä nämä onkin ainoat, jotka on verottanut omaa lompakkoa :D
Silmänympärysvoide. Ostettu apteekista ja hinta taisi olla siinä 9 euron paikkeilla. Tuntuu ihanan paksulta ja ravitsevalta. Harmittaa, kun tuote poistuu, niin tätä ei saa enää lisää. (Siksi olikin alennuksella)
Meikinpoistoaine, myös ostettu apteekista (samasta poistomyynnistä) Mitä nyt kerran kokeilin ja silloin meikki jähti ainakin hyvin pois (:
TRESemmén hiusnaamio. Nyt on pakko sanoa, että teki ihanan pehmeiksi hiukset! Hiukset tuntuu ihanan sileiltä ja näyttää myös terveiltä. Värjäyksen jälkeen, mulla on ollut vähän hamppuiset hiukset, mutta tämä auttoi siihen. Pehmeytteen saattoi myös vaikuttaa kun käytin naamion jälkeen saman merkin hoitoainetta. Ja hinnasta ei ole mitään hajua...
Loppuun viel kansioiden pohjalta löytynyt kuva meidän kissasta ((:

4 kommenttia:

  1. Ihanan väriset kynsilakat! :)

    VastaaPoista
  2. Tarzan<3,
    Niin minustakin (: Ainoa vaan, kun on halppislakkaa, niin ei pysy kuin vuorokauden siistinä kynsissä :/

    VastaaPoista
  3. soliina: sanos muuta, mutta jos laittaa useamman kerroksen päällys lakkaa, niin pysyy huomattavasti kauemmin :)

    VastaaPoista
  4. Tarzan<3,
    Niinpä :) Itse taas teen, että lakkaan joka päivä.. Voisi tosin helpompi lakata kerralla :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: