sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Mitä sitä onkaan tullut ostettua..2

Ja ostosten määrä jatkuu.. Kenkävarastoani on kasvattanut jopa kolmella ja vaatteita olenkin osatanu normaalia vähemmän.. HYVÄ MINÄ! ((:
Nämä aivan ihanat bootsit on ostettu anttilasta ja hintana oli vain 15 EUROA!! Näin nämä kaverillani jalassa ja kysyin mistä hän nuo oli ostanut ja hinnan sanottuan olin aivan äimänä! Nuo on pakko saada! Sielä oli myös mustana (n.19 €) mutta olen pitkään halunnut ruskeita kenkiä ja nämä näyttävän paljon paremmiltakin ruskeina ;) Pakko myös sanoa, että tuossahan on korkoa aika paljon, mutta kävellessä tuntuu kuin kävelisi tasapohjaisilla kengillä! Jos sitä on kävelty liikaa korkkareilla..
Nämä mustat kengät on Andiamosta. Piti saada jotku nilkkurit minun vanhojen Vagabondien tilalle.. Ne on kyllä niin rumat, mutta huomaa kyllä merkkituotteiden laadun. Vabindit kesti kolme vuotta (syksy-kevät) kun taas siskon kengät kesti vuoden. Merkki taisi olla jokin Andiamon oma..Ja näiden hinta oli jotain neljäkymppiä, niin saa nähdä miten kauan nämä kestää..
Beige tunika on Vero Modasta ja puolet hinnasta pois niin sikke jäi jotain kuusi euroa. Ja täysin heräteostos..:D Mutta ole tykännyt käyttää. Hyvä sellaisina päivinä, jolloin ei vain kiinnosta miettiä, mitä sitä laittaisin päälle..(Ja niitä päiviä on ollut useita :S)

Nahkatakkin ostin myöskin Vero Modasta ja 30%:n jälkeen hintana oli jotain 29 euroa.. Halusin harmaan nahkatakin tilalle mustan, sillä sen kanssa oli aina vaikea valita vaatteita. Mallinsa ansiosta tätä voi käyttää myös sisällä.:)

Ja tämä onkin ainoa kirppikseltä ostettu. KappAhlsta ostettu alunperin ja maksoin n. 1€. Harmittaa kun en enää jaksa oikein kierellä kirppiksillä. Saattaa myös olla, että sinne ei halua mennä, ettei vain ostaisi mitään. pakkosäästää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: