keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Ja aurinkoa piisaa

Tämä kuva on taas venynyt, ja vielä ihan väärään suuntaan!
Nomination, Kello/Äidin, Käsikoru/H&M Valkoinen sormus/H&M sormus/Glitter
Toppi/H&M Shortsit/Gina Tricot huivi/Kirppis Kengät/Andiamo

Täällä alkaa olla jo pelottavan kuuma! Siinä yhden aikaan, ei oikein pystynyt edes olla ulkona! Miten tämmöinen on mahdollista, kun ollaan menossa vasta Toukokuussa? Nämä viikot on ollut muutenkin yhtä hullunmyllyä. Koulussa on lähes joka tunti jokin kokous tms. Olen selvästikkin osallistunut aivan liian moneen juttuun :D Kouluakaan ei ole enään kuin kaksi ja puoli viikkoa! En tosiaankaan tiedä, miten ehditään hoitaa kaikki loppuun. Huomenna olisi sitten viimeinkin viimeinen koe. Siihen ei kyllä tarvitse lukea, joten en nyt jaksa stressata siitä. Sain muuten koulussa tekemäni maximekon valmiiksi! En malta oottaa, että saan sen päälle! :)
Huomattiin viime perjantaina, että Retrokirppiksen tilalle oli tullu Valtakadun kirppis! Sieltä sitten löytyikin yllä olevat laukku (5€) ja huivi (1€).  Molemmat kuin uusia. Rovaniemellä asuvien kannattaa käydä siellä. Löysin vaikka mitä, mutta nyt ei ole sopiva aika tuhlailla. Ajateltiin siskon kanssa, et laitettais sinne pöytä, niin pitäs alkaa kattomaan niitä vaatteita läpi..:)

2 kommenttia:

  1. jos kuva venyy, kannattaa poistaa se ja laittaa uudestaan ja odottaa kaikessa rauhassa, kunnes se tulee näkyville ja sitten vasta muuttaa kokoa. sekava selitys :D mulle käy noin, koska hosun aina liikaa :)

    VastaaPoista
  2. Riikka,
    Joo, tajusin ;) Hosumisesta se tosiaan taitaakin johtua :D Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: