torstai 27. toukokuuta 2010

Ja viimein näitäkin..

Ei ole totta! Tietokone teki taas kerran oharit. Minun piti eilen postata, mutta kappas vain, koneellamme oli joku hätänä, kun se sammui ja meni päälle itsestään (näyttö pysyin kuitenkin koko ajan sammuneena) Vaihdoin kuitenkin tänään sitten netin toiseen koneeseen, niin jos nyt saatais sitä postausta tehtyä.

Viikonloppuna käytiin Oulussa, ja vaikka tarkoituksena oli, että en ostaisi mitään. Tai aurinkolasit minun pitikin ostaa, sillä hukkasin edelliset ja GT:n lahjakorttia sain käyttä..:) Mukaan tarttui sitten tämmöistä:

Paljekirppikseltä löytyi vaikka mitä! Voi, kumpa olisin voinut kotiuttaa ne kaikki ihanuudet! Kaikkehan ei kuitenkaan voi ikinä saada, joten tämä laukku tarttui mukaan kolmella eurolla.

Ja tämä kahdella..
Ja lopuksi vielä etsimäni farkkutakki 2.5 eurolla. Ajattelin kyllä vaalentaa tuota, sillä en pidä tumman sävyisistä farkuista, mutta katsotaan uskallanko ;) (hui, kun on epätarkka kuva)
Ginasta sitten nappasin mukaan kauan haaveilemani vaalea farkkukauluspaitaidan. Laitettiin siskon kanssa leimoista saatu lahjakortti puoleksi, kun siinä on molempien leimoja niin hinnaksi jäi noin 12,5 euroa..

Voi hitzii, kun unohiin ottaa niistä aurinkolaseista kuvan. Mut tuutte näkemään niitää kyllä jatkossa ja PALJON! Kerrankin löysin lasit jotka sopii mun päänmuotoon (vaikka se ei yleensä edes kiinnosta mua) Oon niinrakastanut niihin! toivoisin, et se aurinko nyt vain paistais, et sais niitäkin käytettyä..;)

2 kommenttia:

  1. Mullakin pitää aina ostaa jotain, kun käy paljekirppiksellä, kun siellä on kaikkee ihanaa :D

    VastaaPoista
  2. Essi,
    Haha :D Tällä kertaa löytyi vaikka mitä! Hassua, että ensimmäisellä kerralla, jona kävin, en löytänyt YHTÄÄN ostettavaa! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: