tiistai 27. heinäkuuta 2010

Sikssaks

Tein sen eilen illalla. Minä+sakset+suuri tarve saada leikata hiuksia= lyhyempi otsatukka. Eka mietin että hyvänen aika. Pilalle meni. Näyttän samalta, kuin seiskallakin :D Joo, no hieman paranneltua, mielipide onneksi muuttui. Ihan hyvältäse näytti ja oonkin tyytyväinen :)

Toppi/H&M Bleiseri ja shortsit/Gina Tricot Kaulakoru/ONLY  Kaikki käsikorut ja sormukset/H&M Laukku/Kirppis Kengät/Andiamo

Näin taas pitkästä aikaa paria kaveria. Käytiin kaupungilla ja juteltiin ja kierreltiin :) Sää vaikkutti viimein siltä, että saisin korkattua uuden bleiserini. No, sää ei ollut sitä miltä vaikkutti. Sain kärsiä kuumuudesta lähes koko ajan. Mutta niin kuin aiemmin oon miettinyt, että miten saan kierrettyä bisnes-lookin, niin toteutin sen tällä kertaa kulutettujen shortsien ja korujen yhdistelmällä. Omasta mielestäni se onnistuikin hyvin. Tuossa tekee myös aika paljon tuo malli ja väri. Mustanaha tuo olisi paljon asiallisempi.
Teistä?

2 kommenttia:

  1. Oho, nostan kyllä hattua sulle. Ite en olisi ikinä uskaltanut leikellä omia hiuksiani ja vielä kaiken päälle onnistunut siinä :D Että sun on kyllä pakko olla aika kätevä käsistäs :)

    VastaaPoista
  2. Katariina,
    Mie oon niin kärsimätön, että en millään jaksaisi odottaa seuraavaan kampaajakäyntiin, niin sitä on vain alkanut leikkaamaan ja kattomaan, mitä siitä tulee :D Se on ihan kätevää, jos omistaa etutukan, sillä mulla ainakin tukka kasvaa sitä vauhtia, että pitäis käydä liian usein kampaamossa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: