lauantai 6. marraskuuta 2010

ANTAA TULLA!

Kohta on blogiakin kirjoitettu vuosi, ja sen kunniaksi toivoisin teiltä vähän palautetta! Mun poistauset on muutenkin ehkä vähän yksipuolistuneet, joten ehkä tämä tulikin ihan tarpeeseen (:

Eli nyt otetaan vastaan kaikenlaisia ideoita, vinkkejä, risuja, ruusuja, parannusehdotuksia, postausideoita, MITÄ VAAN?

8 kommenttia:

  1. esittele sun huone :-) ja sitten päivän asut on kivoja, vaikka ne koulussa näänki :-P

    VastaaPoista
  2. Riikka,
    Se ei oo elokuun postauksesta ( http://funkyfashion-soliina.blogspot.com/2010/08/vaaleaa-valkoista.html ) Kovinkaan muuttunut muutakuin sotkuisemmaksi, mutta it voisin taas vähän esitellä kun saan ostettua tänne joulukoristeita ((: Hihi, kiitti ((:

    VastaaPoista
  3. Sellaset ihan tavalliset elämä postaukset on kivoja, että pidät välillä kameraa mukana menoillasi niin että blogissa näkyisi kuvia jostain muualtakin kuin sisältä ja kotoa :) Ei tietenkään aina tarvi olla sellasia massiivisia päiväni kuvina-postauksia, mutta esim. ulkona otetut päivän asu kuvat olisivat mukavan piristäviä :)
    Sulla on tosi kiva blogi eikä mulla kyllä ole mitään kovin kummoista kritiikkiä antaa, jatka vain samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  4. Katariina,
    Voi kiitos! (: Yritän saada ainakun mahollista kunnon päivän asu-kuvia, mutta nyt kun mulla ei tosiaan ole siskoa täällä, niinse vähän hankaloittaa! Tulossa on kuitenki! ((:

    VastaaPoista
  5. no semmoset x asiaa minusta on mun mielestä kivoja lukea, ja just toi minkä joku edellinenki kommentoi niin ulkona otetut päivän asu kuvat on aina kivoja :)) ootko tehny esim hius- tai meikkipostausta vähään aikaan? :) niitäkin on hyvä tehä välillä, ite ainakin aattelin tehä taas vaikka siitä viime meikkipostauksesta onkin vasta pari kuukautta, mutta meikit on vaihtunu siitä joten ehkä kohta teen uuden :P

    VastaaPoista
  6. eerika,
    Okei (: Joo, viime meikki tai hiuspostauksesta on kyllä kulunut mukavat puoli vuotta ainakin!:D Mut, kiitti palautteesta! ((:

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi on jo nyt (: Mh, ehkä jotain hiuspostausta minäkin kaipailisin, ja jotain vaatekaapin esittelyä ymsyms? :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi,
    voi kiitti <3 Ja asia selvä, pitääpä alkaa miettiin näit (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: