lauantai 13. marraskuuta 2010

joulupallo

Kuinka mun elämästä tuli yhtäkkiä näin kiireistä? Tuntuu etten ehi tehdä nykyään enää mitään ja kun tehtävää olisi vielä niin paljon! Toisaalta se on vain hyvä, sillä en olis jaksanutkaan sitä, kun viikonlopun ohjelmassa oli vain koulujuttuja ja kämpän kunnossapitoa. Näin on parempi. Ehkä vain olisi pitänyt olla ahkerampi ja aloittaa projektit vähän aikaisemmin, eikä viime tipassa. Viikolla on ollut sen verran menoja, että päätin jätää blogit kokonaan lukemmatta ja omankin kirjoittamatta. Illallahan ehtikin sitten tehdä vaikka mitä :D Sain mediankin jutun kirjoitettua melkein yhdessä illassa. Ei paha (; Tänään kuitenkin päätin, että olisi aika käydä vähän moikkaamassa teitäkin! (: Ensi viikko vain näyttää myös aika täydeltä, joten voipi olla, että palaan tänne taas viikon päästä.

 Tänään ohjelmassa oli kuitenkin lukemista, lukemista ja lukemista. Koeviikkoon on vielä yksi ja puoli viikkoa, että ei tässä periaatteessa ole hätää. Semmonen juttu vain, että ens viikonloppuna en ehdi olla lukemassa, joten täytyy sitten nytten.
 Olin menossa päivällä tanssiin (jonka jätin sitten kuitenkin välistä huonon olon ja oudon vatsakivun takia :/) Sitä ennen kävin kuitenkin ostammassa liput ensi lauantain Harry Potteriin ja ostamassa jouluvaloja (: (viimein!)



 Kaksi tuollaista palloa ostin ikkuunaan, voipi vain olla, että käyn hakemassa kolmannen, sillä tuo pari näyttää hieman keskeneräiselta (vai miten sen nyt sanois.. siitä näyttää puuttuvan jotain. U know :D)  Ja innostuin sitten sisustamaan!
Todellista sisustustakin tämä, mutta meidän yhteinen keittiö näyttää niin kolkolta! Yritin lievittää sitä vähän noilla kynttilöillä.. Voisi olla Ikean paikka...

2 kommenttia:

  1. Iiihanat nuo jouluvalot! Munki pitäs jo alkaa penkomaan niitä tuolta pahvilaatikoista.. Niillä saa luotua niin lämpösen ja joulusen tunnelman, ahh <3

    Ja tsemppiä kaikkien kiireiden keskelle, kyllä se siitä helpottaa sitten kun joulu lähenee! :)

    VastaaPoista
  2. Katariin,
    (: Mua vain häiritsee, kun siitä puuttuu se kolmas :D Mut kannattaa! Se lämpöinen tunnelma vaan piristää <3 Ja kiitti, näin mä kans luulen (: Koeviikon jälkeen ei stressata koulusta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: