maanantai 15. marraskuuta 2010

Mäkkityttö

Tänään oli olinpäivä, kun sain kuulla, että enkun tunti oli peruuttu <3 Niin oikeaan aikaan! Pääsinkin sitten onnellisena koulusta jo 13.15! Joten mitä ihmettä?!?! Mulla taisi viimeksi loppuu tähän aikaan koulun alussa! Koulun jälkeen suuntasin kamppiin, jossa sitten näin kaveriani. Käytiin Mäkissä ja kaupan kautta mun luo (:
 Matkalla tajuttiin sitten, että oltiinkin Puotilassa?! ÄÄh, miten mahollista kun me vielä noustiin ihan oikeaan metroon ja se sitten vie meidät väärään suuntaan ? :D No tulipa sitten Puotilan metroasemakin nähtyä!
 Ja sitten kotona leivoimma torttuja (mansikkamarmelaadin kanssa!) ja alettiin tehdä läksyjä kynttilän valossa, joululauluja kuunnellen<3 Näin vois viettää useampaakin iltaa!
 Ja nyt tulee niitä kunnollisia  päivän asujakin! Ja vielä ulkona niin kuin pyysitte (;

Toppi, huivi ja hame/H&M  Farkkupaitis/Gina Tricot  Karvapipo/Kirppis  Kaulakoru/ONLY   Kengät/Dinsko

Tänään mulla on ollut jotenkin todella tyytyväinen fiilis! Tai no, ehkä onnellinen! Kaikki on suht. hyvin, eikä koulukaan enää niin stressaa vaikka koeviikkokin alkaa ensviikolla! Huomasin myös, että koti-ikäväkään ei ole pitkään aikaan vaivannut! Helsingissä on hyvä asua! ((: Ei se yksin asuminen olekaan niin kamalaa (:

2 kommenttia:

  1. Kiva asu, toi paitis on aivan ihana! Muutenki söpö blogi sulla. :)

    http://bulldoginthebathroom.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: