keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Etsin sua ja suljen silmät kii, Ja siinä eessäin oot

Tänään, sitten olikin vähän rennompi päivä. Aamulla oli median ryhmätyö, jonka jälkeen suunnattiin kaverin kanssa kaupungille. Kattelin vähän joululahjoja, mut sunnuntaina olis tarkoitus mennä oikeasti etsimään niitä :) Huh, tajusin muuten tänään, kuinka nopeasti tulee olemaan 22.12 ja pääsen takaisin rovaniemelle! Joka viikonlopulle ohjelmaa, joten tylsää ei ainakaan pitäisi tulla! :D

Paitis/Gina Tricot,  Karvaliivi/Vila,  Hame ja legginsit/H&M,  Laukku/KappAhl,  Kengät/DinSko

Mun shoppauslakko on muuten ajamassa mut turmioon! Ihan kauheata kun joululahjoja ostellessa ei saa ostaa itselle mitään kivaa! :( Pitikin vielä ajoittaa tämä lakko juuri ennen joulua! H&Mltäkin olisin voinut kotiuttaa niin monet jutut! Ei hyvä..

2 kommenttia:

  1. Hei söpö tuo karvaliivi! :)
    Voi että näitä lakkoja :D Mä oon nimittäin ollut koko syksyn karkkilakossa joka loppuu vasta jouluaattona, on vähän tuskaa availla noita joulukalenterin luukkuja ja pistää ne suklaat sieltä vaan jemmaan :P Tsemppiä sen ostolakon kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Katariina,
    Kiitti (: VOI EI! Tuohan on suorastaan kidutusta! Minun itse hillintä ei kestäisi! Mut yritä sie olla niitä napsimatta, niin jos mie yrittäisin nyt oikeesti olla ostamatta mitään! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: