sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Onneksi huomenna on vapaapäivä

Voi ei. Nää kaikki kuvat on tärähtäneitä! :(( Tahdon tosiaan sen uuden kameran! Mutta eilinen kului siis Missä kuljimme kerran -tv-sarjan kuvauksissa avustajana :) Kivaa oli mutta raskasta! Siellä menikin sitten koko päivä. Oli se myös aikamoista odottelua, mutta ei se mitään! Kotiin päästyä sitten simahdinkin melkein heti. No, saipas leffaliput!



 Vietin tänään leppoista sunnuntai aamua piiiiitkään aikaan! Herätessäni loikoilin vähän aikaa sängylläni ja aloin sitten siinä katselemaan hieman TV:kin. Söin rauhassa aamupalan ja vasta sitten aloin tekemään hieman kouluhommia! Normaalisti olisin noussut vain heti ylös, syönyt ja alkanut tekemään kouluhommia. Ei kiva :( Päivällä kävinkin sitten ostamassa joululahjoja ja nyt onkin melkein kaikki hoidettu! Yksi lahja vain puuttuu, eikä siitä ole kyllä hajuakaan!

Paita/Hard Rock Cafe Paris  Housut/Vero Moda  Neule/Monki  Hattu/Mummon vanha  Laukku/Kirppis Kengät/DinSko Käsikorut/Kirppis ja H&M

4 kommenttia:

  1. Voi eii mua alkaa nytte ahdistaa tuo joululahjailu kun tuntuu että kaikki onjo ehtinyt ostokset hoitaa ja mulla ei ole vielä yhtäkään lahjaa ostettuna :S

    Ja heii mulla on noi samat legginsit! :D

    VastaaPoista
  2. Katariina,
    Hih, älä nyt! Mie oon vaan niin innoissani niiden ostamisesta, että en malta olla ostamattakaan! Mutta tässähän on vielä 2 viikonloppua aikaa! :)) Ja heii kannattaa ;)

    VastaaPoista
  3. Hyvä jos oli odottelusta huolimatta hyvä juttu toi avustajana toimiminen. Rankkaa se on varmaan vähän kaikista näkökulmista. :)

    T:vaatenörtti, joka puki miehiä kyseisissä kuvauksissa kyseisenä päivänä...

    VastaaPoista
  4. piamarial,
    Niinhän se taitaa olla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: