tiistai 14. joulukuuta 2010

Kuinkas tässä näin kävi

Unohdin tämän koko blogin olemassa olon koko viikon ajaksi, että humps vaan! Siksi ei siis mitään postauksiakaan ole tullut! (tai eipä oikeastaan ole ollut edes mitään näytettäväkään...) On ollut kyllä niin kiirettä ja menoa, eikä tämä lakkaa ennen jouluaattoa! 23.12 asti on joka päivä jotain menoa. Niin tosiaan, missä välissä mie ehtisin ne joululahjat tehdä loppuun...:s

On kuitenkin ollut pikkujouluja, harkkoja, koulujuttuja ja kävin myös kattoon tuon Rare Exports! (Olipa muuten toosi outo leffa! Soli outo, pelottava, hauska ja hyvä! Missä välissä suomalaiset on oppineet tekemään hyviä leffoja?!)

Neule ja pipo/Kirppis  Karvaliivi/Vila  Hame ja sukkahousut/H&M  Toppi/Ei tietoo :(  Panta/Gina Tricot   + Jalassa DinSkon bootsit

Tänään sit meninkin ystävän isosiskon lopputyön malliksi :) Siellähän sitten pisti mulle parit meikija ja ni söpöt kiharat! <3 Fiilikset nyt on kivat, mutta väsyneet ja hieman stressaantuneet! Luulin, että tämä helpottaisi koeviikon jälkeen, mutta ei :( En edes tiiä mitä tässä mitäisi stressata, kun koulussakaan nyt ei tapahdu mitään erikoista! toivoisin nyt vaan niin paljon, että olisi 22.12 klo 23 jolloin mie suunnilleen saavun takaisin Rovaniemelle ja saan unohtaa kaiken turhan ja keskittyä vaan nauttimaan! :)

Tämä blogitauko luultavasti vielä jatkuu, sillä tekemistä tosiaan riittää, eikä nyt aika millään riitä blogiin :( Mut palailen tänne viimeistään joulun jälkeen! :))

4 kommenttia:

  1. Ei ne blogitauot niin vaarallisia ole, välillä tekee ihan hyvää pitää pikkuisen lomaa näistäkin hommista :) Joten älä turhaan tätä ainakaan stressaa! Mukavaa joulun odotusta sulle sinne :)

    Ainiin ja posti tuli eilen perille, kiitos vielä kovasti! :)

    VastaaPoista
  2. Katariina,
    Nonii hyvä :) Sulle samoin!
    Okei, hyvä juttu! :))

    VastaaPoista
  3. suloinen blogi sulla, tykkään sun tyylistä :)

    http://bulldoginthebathroom.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: