tiistai 28. joulukuuta 2010

Luksusta kaikille!

Ah, vihdoin kunnon asukuva! Ja vieläpä hyvä laatuinen! Asu yhdistelmä ei sitten kovin laadukas ole, mutta täällä Muonioissa kun ollaan niin mukavuus vie voiton! Kuvassa muuten löytyy kaksi uutta aleostosta :)

Tänään päivä kului lähes kokonaan serkkujen luona höpötellen ja hassutellen. Siitä onkin pistkä aika kun viimeksi nähtiin kunnolla - joskus kesällä ehkä? Vai jopa viime jouluna? Aika menee nykyään aivan liian nopeasti, ettei enää edes huomaa kun viime tapaamisestakin on mennyt vuosi.. Ja nyt varsinkin kun asun Helsingissä niin Muoniossa tulee vierailtua kahta harvemmin!
Paita/Gina Tricot   Farkut/Vero Moda   Huivi/H&M   Vyö/Gina Tricot  Kengät/DinSko   Kassi/Koululta

Nuo kangaskassit ovat kyllä käteviä matkustaessa, kun sen saa myttättyä pikkuruiseksi, eikä se vie laukusta paljon tilaa! Sieltä vaan saa sitten urakalla etsiä tavaroitansa ja kunnon karvan kerääjäkin se on. No ei pitäis valittaa, kun se hoitaa kuitenkin tehtävänsä kunnialla...

Sain muuten eilen illalla surukseni huomata, että minun rakkaihin t trikoofarkkuihin  (vai mitkä lie) oli tullut reiät! En suostu hyväksymään, että niiden elinkaari on loppumaisillaan, joten pakko sitä on kai sitten laittaa niihin paikat. (Ei toki sellaisia, mitä ala-astella lätkästiin keskelle polvea! Kaikenlaisia lohikäärmeen ja kukkasten kuvioita.  Hrr... Saan kylmiä väreitä pelkästä ajattelemisesta...)

4 kommenttia:

  1. Miks sä suttaat sun naaman aina asukuvis ? :D

    VastaaPoista
  2. vitsi, munkin pitäis ostaa tollanen kassi, mut unohdan aina ja muistan sillon, kun kaikki rahat on menny jo kahviin :-D

    VastaaPoista
  3. Kiva tuo asu :) Mä oon jo pitempään miettinyt että miksi sä aina sumennat sun kasvot kaikista kuvista? :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi,
    Syynä on se, koska mun vanhemmat ovat hyvin varovaisia netin suhteen (Kun ikinä ei tiedä mihin kuvat menee jne.jne.) ja mie kuitenkin halusin aloittaa oman blogin, niin me sovittiin että en näytä kuvia jossa mun kasvot näkyy (tai kuvia jossa ne näkyy hyvin) Tietenkin voisin toisaalta ihan hyvin pistääkin sumentamattomia kuvia, kun tuskin ne ikinä saisi tietää, mutta haluan, että mun vanhemmat voi luottaa muhun. :)

    Riikkam
    Haha, joo mullakin kesti vaikka kuinka kauan, että sain ton hommattua, kun käteinen aina kummasti katosi :D :P

    Katariina,
    Kiitos :) Katso Anonyymin vastaus :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: