sunnuntai 15. elokuuta 2010

Last day of feedom

Hyvin alkoi tämä yksin elo. Toista päivää eletään ja lukitsin itteni ulos huooneesta :D Juu, EI NÄIN. Puhelin jäi sinne kans, niin piti mennä siltä minun ulkomaalaiselta kämmpikseltä pyytämään lainaksi puhelinta, että saan soitettua jonkun avaamaan sen. No puhelimen sain hänen poikaystävältä, ja sainkin sitten tänne vartian. Jota ootin sitten yli yksi ja puoli tuntia. No ei tässä mitään, sisällä ollaan ja pääsen postaamaankin (:

Tein tänään vähän tuollaisen päivä kuvina-postauksen. Ja päivä alkoi jopa niinkin aikaisin kuin kahdeksalta, ja lähdin sitten kokeilemaan metrolla kulkemista kouluun ja kävin kattoon, että missä päin se Kallion lukio nyt sijaitsikaan :)
Siltä lähdin kattelemaan Valtterin kirppistä, mistä ei nyt tällä kertaa löytynyt mitän kotiin tuotavaa ja sieltä kipitin takaisin metrolle, joka vei minut Aleksanterin kadulle tsekkaamaan H&M:n Home kaupan.
Mutta tajusin että kello on vasta kymmenen sunnuntai aamuna ja kaupat aukeaa vasta kahdeltatoista, oten suuntasin kauppatorille ajatuksena mennä maistelemaan lettuja, mitä siellä ei ollut tarjolla yhdessäkään niissä teltoissa! Joten jouduin tyytymään mansikoihin ja sitruunalakritsi jäätelöön.



Ja nautin auringosta viimeisenä lomapäivänä! ( Ja jotenkin kummasti se katosi, kun otin tätä kuvaa)

Ja kun kello ei vieläkään näyttänyt tarpeeksi, päätin lähteä kävelemään Hietsun kirppikselle ja palata sen jälkeen katsomaan sitä kauppaa. Matkalla törmäsin suloiseen koiraan, joka niin innoissaan jahtasi lintuja. (Kylläkään linnut ei tainut olla samaa mieltä sen suloisuudesta)

Matkalla alkoi sen verran heikottamaan, että saattoipa vain nestehukka päästä yllättämään. Kipaisin Alepaan, tarkoituksena ostaa ihanan raikasta, puhdasta ja kylmää hiilihapotonta lähdevettä, mutta sielläpä löytyi vain hiilihapollisia! Kyllä pitöisi näin kuumalla päivällä sentään olla tarjottavana normaalia vettä, mutta ei! Minun piti sitten tyytyä spriteen :(

Tajutessani, että huomenna pitäisi mennä kouluun, samalla helteellä, tajusin, että minulla ei ole mitään päälle pantavaa. Koska kaikki viitteeni ovat istuvia tai sitten löysiä ja pitkähihaisia. Tarvitsin siis mielellään löysän ja viileän mekon. Ja H&M:llä iskin tämmöiseen silmäni. Väriin ihastuin ihan mielettömästi ja leikkaukseen ja kaikkeen mutta taas; MUTTA tuon pituinen mekko, joka peittää puoli säärtä saa, minut näyttämään kunnon tatilta. Normaalisti, minua ei häiritse, jos jokin vaate saa näyttämään lyheältä, mutta tämä sai minut näyttämään niin pätkältä kun vain olla ja voi. Eikä auttanut korkkaritkaan. Voisin tietty lyhentää sitä itse, jos minulla olisi täällä ompelukone, mutta kun sepä ei olekaan täällä vaan kaukana pohjoisessa. Pakko se oli sinne jättää.

Kun mekkoja ei löytynyt, niin etsin toppia, joka levenisi helmaa kohden. Yksi löytyi, mutta hui kauhistus miten se näkyikään läpi! Ei mitään peittävyyttä. Ei semmoista voi nyt kouluun laittaa :D Minulla oli toinenkin vaihto ehto: Monkin valkoinen toppi jossa on yybersuuret kainaloaukot. Voi se olisi mukava, mutta en kuitenkaan ole rintsikoita-vilauttelevien-paitojen-fani. Joten turvauduin tähän: Valkoiseen lörttö t-paitaan, H&M 9,95 €

Kotiin päästyäni suunnittelin kouluasua, joka on lähes varma. Aamulla katottaan kumman korun laitan :)

Ja koska jalat alkoivat suuren kävely määrän jäljiltä huutamaan kuin hullut, oli ruuan ja rentoutumisen hetki. Salaattia ja netistä joku hyvä tv-sarja katsottavaksi.

Rentoutumista piti jatkaa leffalla, mutta sitten kohtasi taas vastoinkäyminen. Eli jäin ulos huoneestani. Tapoin sitten vartiaa odotellessa aikaani ja sissän päästyä hyökkäsin koneen kimppuun.
Tätä kirjoitellessa huomasin, että taisi olla niin, että perjantai 13. onkin sunnuntai 15. Sen verran vastoinkäymisiä. Mutta nyt syvennyt Potterin pariin ja alan nukkua, että huomenna päästään ylös. (mika tuskin on ongelma, silla heraan varmaan muutamaa tunti liian aikaisin..)
Ja nyt koneeni ei kirjoita 'a' tai 'o'ta ja taitaa olla muutenkin sekaisin, mika tarkoittaa varmaan, etta on nukkumaan meno aika! Oita ihanaiset!

6 kommenttia:

  1. Oho, ompas vaan päivä pannut vastaan :) Meneekö tuo otsikkokin sen piikkiin? :'D

    VastaaPoista
  2. Lotta,
    Haha, ei sitä päivän aikana huomannut, mutta nyt jälkikäteen hoksasin :)Hmm.. Enpä ajatellutkaan, mutta voisihan se mennä :D

    VastaaPoista
  3. Voi ei mikä päivä :D Ja hei, ei tosiaan kannata jättää niitä avaimia kovin usein sinne lukkojen taakse :P Kiva muuten tuo asukokonaisuus!

    VastaaPoista
  4. Katariina,
    Joo en ajatellutkaan ;P Ja kiitti :)

    VastaaPoista
  5. oi sonja ihan innoissaan lueskelen jatkossaki tätä blogia; että miten oot siellä pärjäilly! zemppiää! =)

    VastaaPoista
  6. ansku,
    haha :D Tännehän siitä kyllä tulee tietoa :) Ja kiitti (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: