lauantai 14. elokuuta 2010

vaaleaa valkoista


Tänä aamu saavuinkin sitten Helsinkiin ihanan kaatosateen ja painostavan ilman keskelle<3 Ei vois ihanampi tervetulotunnelma olla :D No otin sieltä sitten taksin (Olisi ollut hullun hommaa lahteä neljän painavan laukun kanssa, joita jaksoin hädin tuskin kantaa, seikkailemaan metroasemien väliä) Niin pääsin kotiin ja aloin purkaa laukkua ja laittelemaan paikkaa asumiskuntoon.(Suomalainen kämppikseni osottautuikin tämän aikana ulkomaalaiseksi. Menin hieman lukkoon kun aloin ensin sille höpöttää kaikkea suomeksi :D) Mutta kävin pyörähtämässä Itäkeskuksessa (jossa ei muuten vierähtänyt hirveesti aikaa, sillä kiersin lähes kaikki kaupat, jossa ei ole tarvetta kaydä)
Mutta nyt kuvia mun nykyisestä huoneesta. Keittiöt ja muut yhteiset tilat on niin tylsän näköisiä, että niistä ei ole järkeä ottaa yhtään kuvaa ainakaan vielä :)
Yksi tyhjyyttä ammottava valokuva kehys ;(
Huone on muuten oikein perfecto, paitsi että lamppu kaipaa "timanttiketjua" ympärille, punainen tuoli valkoisen peitteen ja sängyn päällä oleva seinä jonkin hienoin maisemajulisteen :)

Päivänasun (joka on myös ihanaa pikselimössöä) teemana toimi tänään mahdollisimma vähän ja löysää. Täällä ei pysty edes kuvitella olevansa t-paidassa ja pitkissä housuissa. Puutelistalle voisi lisätä tuulettimen... Mutta todennäköisesti tulette lähipäivinä saamaan enemmän peilikuvia, sillä minun kuvaajani päätti jäädä Rovaniemelle :(

Huomenna olisi tarkoitus ehtiä tehdä vaikka ja mitä, mutta katsotaan miten käy. Metrolla kulkeminen pitää ainakin opetella :D
Matkalla Itäkeskukseen huomasin muuten etanan! Ja vielä ison :D

4 kommenttia:

  1. Voi että sulla on kivannäköinen huone :) Oot kyllä tosi rohkea kun tuolla tavalla uskallat lähteä vieraaseen kaupunkiin.. Tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
  2. ei näytä sun huone ainakaan painajaismaiselle niin ku opiskelija asuntoja yleensä kuvataan :)

    VastaaPoista
  3. Katariina,
    Hih, kiitti :) No kyllähän se totuttelemista vaatii, varsinkin kun en osaa käyttää julkista liikennettä, kun Rollossa ne kusee totaallisesti :D Mutta kiitti :)

    Riikka,
    Kun astuin tyhjään huoneeseen, niin mietin, että just tälläinen opiskelijakämppä, mutta ilme muuttu tosi paljon kun laitoin tavarat paikalleen :)

    Inka,
    Minustakin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: