lauantai 26. joulukuuta 2009

Aikaisia uuden vuoden lupauksia

Päivä koostuu lähinnä kotona oleskelusta ja käynnistä kaupungilla. Oikeastaan yrityksestä käydä shoppailemassa. Mun oli tarkoitus käydä ostamassa pipo, pitkähihainen ja vaihtaa pienemmäksi kooksi neule, jonka sain. Ylättäen kaupat olivatkin kiinni. Miksi suomalaiset luulevat, että ihmiset jaksaa olla niin yli kolme päivää neljän seinän sisällä??

Päällä oli: T-paita/ Gina Tricot Farkut/Moda Huivi/H&M Laukku/Mummon vanha Villasukat/Mummon tekemät (: Korvakorut/ Gina Tricot (Sain lahjaksi!) Panta/Glitter

Bloggaaja oli tänään niin laiskalla päällä, ettei jaksanut nousta edes ylös kuvattavaksi.

Ja näin siis puhuu shoppailuriippuvuudesta kärsivä, mikä onkin syynä siihen, että päätin olla shoppailulakossa helmikuun loppuun asti alkaen vuoden ensimmäisestä päivästä. Lakko ei kiellä lahjakorteilla ostoja, lahjojen osto muille on sallittua ja syntymäpäivänä saan myös ostaa itselleni yhden asian. Mikäli äärimmäinen tarve yllättää, silloin on myös sallittua ostaa tarvitsemani.

Lakon ideana on saada miettimään, mitä oikeasti tarvitsen. Olen huomannut ostavani kaikkea "ihan kiva"-vaatteita, jota en tarvitse, enkä edes välttämättä pidä niistä kovinkaan paljon. Yritän siis saada itsestäni esiin vastuullisen kuluttajan. Toinen taka-ajatus on säästää ensi vuodelle, jos käy niinkin onnekkaasti, että muutan Helsinkiin. Siellä sitten sitä rahaa tarvitseekin, joten vaatteiden osto saa nyt jäädä taka-alalle.

Löytyykö teltä jo aikaisia lupauksia vuodella 2010?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: