lauantai 5. joulukuuta 2009

Lahjojen metsästystä

Mulla on jäänyt tää blogi muutamaksi päiväksi ihan huomioimatta :( Anteeks! On ollut siivousta ja kokeita ja harkkoja ja yöshoppailuja, etten oon jaksanut raahautua koneen äärelle. Viime yönnä oli Rovaniemellä kaikki ostoskeskukset auki 12 yöhön, ja siellä oli sitten sen verran alennutksia, että sinne oli pakko suunnata! Ja okei, olihan siel viel Antti Tusku ja Jaana Pelkonen, joita oli pakko lähtee kans kattomaan :D Antti Tuisku ei oikein kiinnostanut, mutta voi, kuinka pieni Jaana oli! Kuvia ei tullu kuitenkaan otettua, sillä (yllätys) unohdin kameran kotiin..:/
Näitä tarttui kuitenkin mukaan:

Varoitus! Seuraavaksi näytän ostamiani joululahjoja! Mikäli olet joululahja-listallani, etkä halua tietää, mitä ostin, niin kannattaa hypätä tämä postaus yli!





Pikkuveljelle tuli ostettua H&M:ltä Star Wars -paita. Se on kyllä DIVIDED puolelta, mutta se on niin rakastunut SW:n, että sitä ei haittaa! (varsinkaan, jos emme kerro sitä hänelle :D)








Paljetteja rakastavalle kaverille ostin paljettipaidan H&M:ltä ja...Singne kangaskaupasta valkoiset napit, joista ajattelin tehdä nappikorvikset.

Isälle ostin Suomalaisesta kirjakaupasta kirjan, ja ai niin! Ostin viime viikolla Glitteristä kolmella ja puolella eurolla pannan, jonka aion laittaa huomenna 15 vuotiaiden itsenäisyysjuhliin (: Jotain sentään itsellenikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: