tiistai 12. tammikuuta 2010

Happy Birthday for me!

Wihii! Tänään siis ollaan kuusitoista! Eipä siinä mitään muuta erikoisempaa muutakuin se, että ehkä sitä saisi helpommin kesätöitä.. Toivotaan tai minut hukka perii:/ Tänään suunitelmat kuitenkin muuttui sen verran, että enpäs lähtenytkään kaupungille shoppaamaan, enkä elokuviin vaan koulun jälkeen menin täysin väärään suuntaan kohti kaverin kotia! Matkalla käytiiin pikku mutka kaupan kautta, josta ostettiin sitten kakkutarvikkeet ja hiukan muuta mähöttävää :P
Muistuttaa hiukan pizzaa.. Tässä vaiheessa kakun halut olivat suurimmillaan :D

Paikalla ensimmäisenä alettiin ettimään netistä ohjetta, jossa kesti kylläkin hetki.. Me ei nimittäin voitu uskoa, että kakkuun laitetaan vain 2dl jauhoja..:D Hyvä me.. Sitten se söhellys alkoiki. Lopulta taikinaa oli seinissä ja tajuttiin, että meillä ei ole korppujauhoja vuokaan. Sitten keksittiin, että laitetaan leivinpaperia, mutta eipä ollu sitäkään! Kaverini onneksi lopulta löysi muutaman kerran käytetyn leivinpaperin ja käytettiin sitten sitä.
Lopulta se sitten näyttikin onneksi ihan syötävältä :D Huomatkaa aivan ihastuttava koristelu!

Hyväähän siitä tuli joskin hieman kuivaa muutamasta kohtaa :D Siitä sitten mähöttiin sen verran, että oli oli lievästi sanottuna yököttävä..
Mums...

Loppuillasta toinen kaverini innostui leikkimään vähän kermavaahdolla, jonka jälkeen sitäkin löyti muutamasta paikasta:D Sanon vaan, että ei olla mitenkään erityisen hyviä kokkeja:D Ilta meni kuitenkin mukavasti vaikkakain loppui ihan liian aikaisin ((:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: