lauantai 16. tammikuuta 2010

Propleemana takki

Mie en oo saanut vanhemmiltani viel mitään synttärilahjaa, sillä äiti sanoi mulle, että hän ostaa joko lakettelutakin tai jos vanha kelpaa niin anta rahaa. Olen ettinyt joulusta asti takkia, mutta jotenkin en vain ole löytänyt. Homman tekee vaikeaksi se, että mulla on vaaleanpunaiset housut, joten takin pitäisi sopia niiden kanssa. Olen ollut jotenkin laiska etsimään takkia, mutta viimein sain aikaiseksi klikattua Ice Peakin sivuille.

Tää voisi olla kiva, mutta meneekö liian makeaksi? Hinnasta ei kyl oo tietoakaan...

Valkoinenhan sopii tietenkin! Tämä ei kuitenkaan ole liian tylsä, noiden ruutujen ansiosta. Karvat ovat myös plussaa. Tämä löytyy kuitenkin vain lasten osastolta, joten kokoa ei välttämättä ole.

Muita takkeja ei sitten löytynytkään sieltä. Selasin Sportian ja City Sportin sivutkin, mutta ei mitään. Ei kellään muuten ole tietoa Plus Minus urheilumerkin sivuista? Näin kerran jossain urheilukaupassa (Eikä ole mitään muistikuuva, missä) Plus Minus merkkisen pantterikuvioisen laskettelutakin! Silloin sen hinta oli yli kahden saan, joten ei tullut osettua. Ajattelin, että jos se mahdollissesti joskus siirrettäisiin alerekille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: