lauantai 2. tammikuuta 2010

Kotiakin päästiin

VIHDOIN ja viimein ollaan taas kotona! Neljä päivää Levillä on mulle kyllä ihan riittävä! Keilattiin, käytiin kylpylässä (mikä oli kyllä todellinen pettymys! Onneksi se remontoidaan!) ja "shoppailtiin", eli kierreltiin katuja :D Tänään en jaksa siitä reissusta höpistä, joten ajattelin esitellä teille osan joululahjoista (Hah.. Ajoissa ainakin ollaan :D) ja viimeisistä ostoksista ennen ostoslakkoa (joka on muuten lähtenyt käyntiin)
Joululahjaksi siis sain

Joka tyypin kaavakirja sisältä löytyy ihan peruskaavoja, joita aion hieman muokkailla. Jos tuo ompelukone suostuisi toimimaan, niin voisin lähiaikoina ostaa kangastakin (:


Tätä lahjaa olenkin sitten odottanut! Enää ei tarvitse sählätä äidin pikkuisella muotoiluraudalla, vaan saan kunnon kokoisella, joka saa minun paksun tukankin ojennukseen!

Ja viimeisestä paketista löytyi iloinen yllätys! Kauan haaveilemani hörhelömekko! Vinkkasin mekosta siskolleni siinä toivossa, että hän ostaisi sen minulle joululahjaksi. Kävin sitten muutama päivä ennen joulua huvikseni vilkaisemassa, niin siellä oli vielä kokoni jäljellä. Harmissaan sanoin siskolleni, että et sitten ostanut sitä. Naama peruslukemilla se vain valehteli minulle päin naamaa! No, jos tämän kerran..:)

Siinä oli nyt osa niistä. Noiden lisäksi sain neuleen, koruja, lahjakortteja, rahaa, tyynyliinan, HP-kirjan ja DVD:n (!) ja vaikka mitä muuta ((:

****

Aleshoppailulla mulla oli päällä joululahjaksi saatu neule ja kirppikseltä ostettu vyö.




Itse rakastan aleshoppailuja! Ne on aina pakko käydä ja nytkin harmittelin, sillä pääsen alevaatteiden kimppuun viikon myöhässä :/ Aina ei voi voittaa. Mukaan tarttui aika paljon tavaraa, mutta olisi tarttunut enemmänkin, jos vain viitsisi tuhlata :D Mutta nyt siis asiaan:


Gina Tricosta löytyi mustata melkein perusshortsit. Niitit on kuitenkin niin pieniä, että ei haittaa. Hinta oli kuitenkin 14.95€ :/ No, nämä tulee kuitenkin tarpeeseen, sillä olen monta kertaa tuskastunut, kun tunika ei ole riittävän pitkä legginsien kanssa ja farkkurhortsit ei oikein houkkuttele.Harmaa huivi tarttui mukaan myös Gina Tricosta. Olin ajatellut ostavani tämän mustana, mutta se oli täysihintainen ja ajattelin, että harmaa voisikin olla mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen mustaan! Huomatkaa söpö pallot reunassa! (:


Tätä harmaata liiviä mietin pitkään, mutta tulin siihen tulokseen, että sillä saa näyttävyyttä asuun ja on se kieltämättä mielenkiintoinen! Ginasta 14.90€

Nämä housut ei ollut alessa, mutta kuten ole aiemmin todennut, minä tarvitset housut! Löysimpä sitten ihanat satiini pökät Hennesin henkarilta hintaan 29.90€. Sainpahan vihdoin nämäkin ostettua!

Miten siellä suhtaudutaan alemyynteihin?

1 kommentti:

  1. Ihania ostoksia sulla (: Varsinki toi huivi. Alemyynnit on ihanii, kun löytää halvalla, mut monesti viedään ne pienimmät koot ja tälleen...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: