keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Ei-mitään-päälle-pantavaa, mene sitten alasti

Tämä päivä olikin sitten ihan peruskamaa (: Aika rento se kuitenkin oli, kun koulukin loppui jo kolmelta :D Mutta joo. Olen tässä katsonut ICE AGE 3 ruotsiksi, kun maanantaina olisi kuuntelukoe.:D Olen niin huono kaikessa kuulunymmärtämis kokeissa. On ihan eri asia, oletko itse tilanteessa mukana, sillä silloin sulla on nyt joku haju tilanteesta ja voi päätellä, mitä toinen sanoo. Mutta noissa kuunteluissa aihe nyt voi olla (melkein) mitä tahansa, että niin... No, enöhän mie siitä läpi pääse :D On muuten ihan hirveesti uhkailtu meitä, että nyt lukiossa kaikki numerot laskee ja seiska on hyvä numero jne.jne. Itteäni vähän hirvittää sitten, että kuin paljon ne nyt sitten laskeekaan :D En osaa yhtään odottaa millaisia numeroita tulee, mutta senpä näkee sitten joskus syysloman jälkeen :))

Mulla oli muuten taas ei-mitään-päälle-pantavaa-päivä (Uuh.. olen ihan hukassa näiden yhdyssanojenkin kanssa :D) Näitä on tullut taas ihan liikaa, enkä yhtään tiedä miksi! Nyt on pakko keksiä jotain, koska näitä ei kestä olla paljon! Tuntuu vain, että kaikki on tylsää ja käytetty! Ja joo, totta kai voin ja haluun käyttää samaa asuyhdistelmää toistekin, mut nyt vain haluu vaihtelua. Ja oikeastaan mie en edes muista niitä asuja :D myöhäisin asu, jonka muistan on varmaan viime viikolta :D Sitä sitten vois vaikka kattoo, omia päivän asu -kuvia, jos sieltä taas löytäis jonku kivan yhdistelmän..:))
Tunika/Vero Moda    Kaulahuivi/H&M    Sukkahousut/H&M

Ja sitten vielä vähän parempia kuvia mun ihanasta, pörröisestä, lämpöisestä ja porontaljalta näyttävästä karvaliivistä :D (Multa muuten oikeasti  kysyttiin, että onko tämä poroa? No ei! :D) Mutta siis ostettu Vilasta noin 30 eurolla.
Tätä kelpaa käyttää auki,  kiinni (tosin se tekee hieman bodari-vaikutuksen :D) ja takaa solmittuna. Monikäyttöinen siis, niinkuin toivoinkin (:
Lopuksi vielä erittäin huono kuva, sivussa olevista karvattommista ( :D) kohdista. Ensin vierastin noita aika paljonkin, mutta nyt ne melkeinpä jopa sopiinkin tuohon (((:

3 kommenttia:

  1. noi sukkikset on hianot, ja toi otsikko yllyttää mua :-D

    VastaaPoista
  2. Hei ihana tuo karvaliivi <3 pitäskö munki kuitenki hankkia joku tollanen.. :P
    Ja toi Ice Age 3 onkin muuten hyvä idea! Pitää munkin kokeilla samaa sitten seuraavalla kerralla kun on ruotsin kokeet :)

    VastaaPoista
  3. Riikka,
    Haha ;DD Ei muutakuin vaan tosi toimiin :D Ja kiitti ((:

    Katariina,
    Joo, voi se on niin ihana<3 Ainakin lämmin! Harmittaa vain, kun on viel niin lämmin, ettei viitsi viel oikein pitää sitä :/ Hyvä idea on, mutta B-ruotsilla siitä ei nyt niin hirveesti tajuu :D Mutta enkussa se kyl toimii ;))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: