perjantai 24. syyskuuta 2010

Joko se viikonloppu tuli

Voi se onkin jo taas perjantai. En nyt mitenkään iloissani ole, kun viikonloppuna ohjelmassa on pääasiassa lukemista. Koeviikko nimittäin alkaa tiistaina (maanantaina jo ruotsin kuuntelukoe) ja heti alkuun sitten onkin terveystiedon ja matikan koe. Loppuviikko sitten onkin melkein vapaata torstain puhiksen palautetta lukuunottamatta. Mulla on nyt sellainen todella tietämätön tunne, mitä tämä koeviikko tuo tullesaan :D Matikan koe on se, joka tässä pikkaisen niinkö hirvittää.. Käytiin tänään yksi uusia asia, ja musta tuntui oikeasti ensimmäisen kerran, että en tajua mitään. Kattelin myös meän saamaa harjoituskoetta hieman huuli pyöreänä :D No, jos mie niiden kimpussa sitten viikonloppuna pähkäilen. Ja loppujen lopuksi, musta matikka on kivaa (silloin kun osaa) niin eiköhän tästä selvitä ((: Sunnuntaina olis myös meininki lähteä Valtterilla käymään, mutta katellaan jaksaisiko sitä ;))


Paita/Gina Tricot  Hame ja sukkahousut/H&M  Karvaliivi/Vila  Kengät/Ellos

Fiilistelen jo sitä, että pääsen kahden viikon päästä takaisin Rovaniemelle! <33 Jeij!! Sitä ennen minun pitäisi vain kestää tämä koeviikko. Ääh, miksi se kestää näin kauan. Onneksi ensi viikkoa piristää tyttöjenilta kaverilla! (Jota saadaan myös kiittä kuvista! :))

Hei, muuten! Nyt en ole varma, olenko muistanut hehkuttaa meidän uusiista lukijoista, mutta jos olen niin hehkutetaan sitten uudestaan! Elikkä wohouu, meil on 17 kasassa! ((: 

2 kommenttia:

  1. oho, sulla on tullu kivasti lukijoita :)
    onko sulla turusen matikka? kävin katsastamassa huvikseen yhden sen tunnin ja ymmärsin miksi ihmiset puhuu siitä :D

    VastaaPoista
  2. Riikka,
    :) Haha :D Ei oo, kun mul on Tuomas, joka on kyllä tosi hyvä, mutta vika taisi olla kuuntelijan jaksamisessa ymmärtää :D Ääh, mie en oo sitä viel ymmärtänyt, mut jos se sitten joskus selviää, kun valitsen sen kurssin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: