sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Juurikin näin

Seuraava viikko tulee näyttämään mun silmistä katsottuna aikalailla tältä:
Tiistaina tosiaan alkaa koeviikko ja tämä päivä on aika mukavasti kulunut kirjojen parissa. Ja näyttää myös hieman siltä, että viikon päästä keskiviikkoon asti kuulumiset on aikallailla tällaista. Perjantaina tosin lähden kaverin luo yöksi, mutta muuten joo. Eli voi olla, että postauksia ei sitten tuona aikana kovin monta ilmesty. Mutta kohta voisin taas lähteä matikan kirjojen pariin laskemaan! Äsken sain muuten laskettua KOLME vaikeaaa laskua laskettua suht. helposti ja kaikki meni oikein!! Se matikan koe ei enää pelotakkaan niin paljon :))))

Kävin muuten eilen ensimmäistä kertaa showtanssin tanssitunnilla ja huomasin, että oli kyllä huomattava ero nykytanssituntiin verrattuna! Ilmapiiri oli paljon iloisempi ja rennompi! Ja siellä oli oikeasti hauskaa! :)) Voipi olla, että se johtuu siitä, että nykytanssissa opetti sellainen keski-ikäinen nainen ja showta parikymppinen tyttö. Myös tuo ryhmän keski-ikä vaihtui aika radikaalisti :D Nykytanssissa lähes kaikki oli joitain keski-ikäisiä naisia ja nyt taas kaikki oli jotain murrosikäisiä teinejä :D Tuntui, että olenkohan mie tullu ihan oikeaa paikkaan kun muut oli suunnilleen 12-13 vuotiaita. No, eipä se toisaalta haittaa, koska mun taidotkaan ei tosiaankaan ole mitkään hyvät, joten en anna sen häiritä :))

Mutta tosiaan.. Matikan kirjojen pariin!

3 kommenttia:

  1. Hei sullaki pitkä matikka ja vielä sama kirja kun meillä! :D Mulla on tuo eka matikan koe keskiviikkona ja pakko myöntää että aika vellihousu-fiilareissa ootellaan :S
    Tsemppiä sulle kokeisiin! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä koeviikolle. Mulla vielää (vaan) 4 koetta jäljellä. :)

    VastaaPoista
  3. Katariina,
    haha :D JA HEI!! Meil on koe vielä samana päivänä!!! :o Voidaan ajatella toisiamme, koetta tehdessä :PP Mut hei, kiitti kauheesti ja sulle samoin :)))

    Meri,
    Voi kiitti, sitä kyllä tarvitaan! :)) Joo, mulla sama juttu. Mut hei, onnee sullekin niihin (vain) neljään kokeeseen! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: