maanantai 20. syyskuuta 2010

Se löytyi!

Ääh. Ja maanantai taas. Tunnelmat tällä hetkellä? Väsyneet, väsyneet ja väsyneet. Viikonloppuna se uni jäi normaalia lyhyemmäksi, niin arvatkaa seuraukset. Huoh. Huomisesta tulee taas pitkä päivä, sillä koulua olis 8.10-18.30. Nyt en loppumisesta ole ihan varma, mutta pitkä päivä tulee. Tällä hetkellä kuoro lasketaan kouluksi, vaikka se onkin ihan hauskaa. Kolmen tunnin hyppytunnin se kuitenkin sisältää, mutta silloinkin ohjelmassa olisi äidinkielen tekstitaidon tehtävä. Että jee jee :D
Paita/Gina Tricot,  Karvaliivi/Vila,  Farkut/Vero Moda,  Korvikset/H&M, 

Hyvää täs päiväs oli se, että sain päälle mun viimein löytämäni karvaliivin!! Ja tykkäsin asusta muutenkin paljon, vaikka se yksinkertainen olikin ((: Liivistä tulossa parempaa kuvaa tässä myöhemmin! Jaa... Jos sitä menis nukkumaan univelkoja pois.. Heipssaaaan! (:

4 kommenttia:

  1. eihän se kuoro miltään koululta maistu kun mie oon siellä sun seuranasi <333 altot rocks

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,
    Hihii, no se vain ;)) JA todellakin, vaikka taustoja lauletaankin! <3 Ihana tuo sinun mie :D

    VastaaPoista
  3. vähä kiva toi liivi! Ittekki haluisin ehkä jonku vastaava, mut ei oo tullu vastaan viel mitään superkivaa. Muutenki tosi kiva asu :)

    VastaaPoista
  4. Aino,
    Voi, kiitti :)) Joo, mulla kans metsästyksessä ollu, mut tosi huonosti on kaupois ollut näit (mikä on kyllä kumma juttu kun muodissa viel on) mut onneks löysin tän omassa koossa! (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Arvostan sitä (: